Yhteydenotto

Kiitos yhteydenotosta. Palaamme sinulle mahdollisimman pian!
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.
x
+358 50 384 8118
Seuraava avoin koulutus
No items found.

Excel koulutus

Neljän vuoden kokemukseen perustuvat valmiit ja räätälöidyt koulutukset yrityksellesi

Valmiit Excel koulutukset

Olemme paketoineet kolmen vuoden kokemuksella parhaiksi todetut oppimme kahdeksi valmiiksi koulutukseksi. Excel perusteet ja Excel edistyneet -koulutukset ovat suunniteltu vastaamaan kahteen yleisimpään tarpeeseen: Excelin tehokkaampaan peruskäyttöön ja taulukkomuotoisen raaka-datan analysointiin, muokkaamiseen ja visualisointiin.

Valmis Excel koulutus on edullinen ja nopea tapa järjestää työntekijöille arvokas koulutus, tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Excel Perusteet -koulutus

Excel Perusteet -koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat ottaa Excelistä enemmän irti. Koulutus keskittyy Excelin tehokkaaseen ja oikeaoppiseen käyttöön. Koulutus soveltuu niin uusille, kuin kokeneillekkin Excel käyttäjille, jotka haluavat tehostaa jokapäiväistä työskentelyään.

Koulutuksessa opetamme mm: 

 • Excelin toimintalogiikan
 • Vinkit Excelin tehokkaaseen käyttämiseen
 • Taulukoiden muotoilun
 • Kaavojen tekemisen
 • Nimetyn alueen
 • Funktiot perusteista (esim. SUMMA) loogisiin asti (esim. JOS)
 • Työkirjojen ja laskentataulukoiden suojaamisen
 • Pohjien rakentaminen
Pyydä tarjous

Excel Edistyneet -koulutus

Excel Edistyneet -koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka käyttävät Exceliä paljon. Excel on erinomainen työkalu erilaisista järjestelmistä saatavan datan muokkaamiseen, yhdistämiseen ja yhteenvetojen tekemiseen. Tämä koulutus keskittyykin juuri taulukkomuotoisen datan käsittelyyn ja muokkaamiseen.

Koulutus alkaa Excelin yleisestä tehokkaasta käytöstä. Tämän jälkeen tutustutaan taulukko-ominaisuuteen, pivot-taulukkoon, kaavioiden tekemiseen ja muokkaamiseen, datan yhdistämiseen sekä niin sanottuun dashboardin rakentamiseen.

Koulutus perustuu taulukkomuotoisen datan, esimerkiksi myynti- tai talous-datan käsittelyyn Excelissä.

Koulutuksessa opetamme:

 • Vinkkejä Excelin tehokkaaseen käyttöön
 • Datan tuonnin Exceliin
 • Taulukkomuotoisen datan käsittely
 • Taulukko-ominaisuuden
 • Pivot-taulukon
 • Tietojen yhdistämistä taulukoiden välillä PHAKU- funktiolla (englanniksi VLOOKUP)
 • Kaavioiden käyttämisen datan visualisointiin
 • Dashboardin rakentamisen
Pyydä tarjous

Räätälöity Excel koulutus

1. Selvitämme haastattelemalla mitä taitoja työnkuva vaatii

Ripeillä haastatteluilla selvitämme, mihin koulutettavaa ohjelmistoa oikeasti jokapäiväisessä työssä käytetään. Haastattelut toteutetaan vaivattomasti työpaikallanne. Henkilöstön määrästä riippuen haastattelut vievät vain yhdestä kahteen tuntia.

2. Testaamme nykyisen osaamisen

Digitaalinen 10 minuutin testimme perustuu ohjelmiston käyttöön ja syvempään ymmärrykseen. Testit sisältävät monivalintakysymyksiä ja kyseisessä ohjelmassa tehtäviä tehtäviä. Näin testaamme mitä henkilöt todella osaavat.

3. Räätälöimme koulutuksen

Työnkuvan tarpeiden, koulutettavien lähtötason ja organisaation toiveiden mukaan räätälöimme täydellisen koulutuksen, jossa toivottu tavoite saavutetaan siten, että jokainen koulutettava otetaan huomioon. Käytämme koulutuksessa ja tehtävissä mahdollisimman paljon teidän omaa dataanne.

Pyydä tarjous

Räätälöity Excel koulutus yhdistettynä toiseen koulutukseen

Räätälöidyt koulutukset voivat sisältää Excelin lisäksi myös muita sovelluksia. Esimerkiksi yksi koulutuspäivä voi sisältää perehdytyksen Exceliin, Wordiin ja PowerPointtiin.

Lue lisää muista koulutuksista ja suunnittele mieleisesti yhdistelmäkoulutus.

 • PowerPoint koulutus
 • Word koulutus
 • Office 365 koulutus
 • Teams koulutus
 • Power BI koulutus

Muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme

sanoma
deloitte
airam
kaukokiito
sitowise
airpro
mdi
unilever

Koulutukset teidän tiloissanne

Toteutamme kaikki koulutukset teidän tiloissanne. Näin työntekijöiden ei tarvitse matkustaa, vaan he saavat olla omassa tutussa ympäristössään ja suorittaa koulutuksen omalla työssä käytettävällä tietokoneellaan.

Järjestämme lähtökohtaisesti koulutukset aina koko päivän koulutuksina, esimerkiksi 9-16, sisältäen ruokatauon ja kaksi kahvitaukoa. Myös puolenpäivän koulutukset onnistuvat, esimerkiksi 9-12 tai 13-16.

Olemme toteuttaneet koulutuksia seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Hämeenlinna, Pori, Oulu, Iisalmi. Mihin seuraavaksi?

Koulutukset myös etänä

Työntekijät ovat usein ympäri Suomea tai jopa ympäri maailmaa. Etäkoulutuksella yhdistyy lähikoulutuksen ja verkkokoulutuksen parhaat puolet: mahdollisuus osallistua aktiivisesti, ilman paikkasidonnaisuutta.

Etäkoulutukset mahdollistavat myös erittäin hyvän tavan toteuttaa tarkasti räätälöity koulutus henkilöille, joilla on samat tarpeet, vaikka he olisivat eri toimipisteillä.

Pyydä tarjous

Lähikoulutuksien lisäksi työntekijöillä on tärkeä olla mahdollisuus kehittyä itselle tärkeisiin asioihin omaan tahtiin. Tähän olemme kehittäneet täysin uuden tavan oppia.

FutuEdu:n asiakkaille kaikki Excelkoulun koulutukset ja konsultointi -25%

Tutustu tarkemmin Futueduun.

Avoimet Excel koulutukset Kampissa

Järjestämme avoimia koulutuksia Kampissa Maria01 -startup hubissa. Näihin koulutuksiin osallistuminen on helppoa ja nopeaa yksin tai työkavereiden kanssa.

Tulevat avoimet koulutukset

Koulutus järjestyy nopeasti ja helposti

1. Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö onnistuu alle minuutissa. Vastaamme tarjouspyyntöön yleensä tunnin sisällä.

2. Suunnitellaan yhdessä

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva koulutus, teille sopivana ajankohtana.

3. Koulutamme

Koulutamme teidän tiloissa, jolloin koulutus ei vie turhaa aikaa tai vaivaaa