No items found.
Seuraava avoin koulutus

Yhteydenotto

Kiitos yhteydenotosta. Palaamme sinulle mahdollisimman pian!
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.
x
+358 50 384 8118

Suomalainen koulutusyritys

Futuredu Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen koulutusyritys.

Perustimme yrityksen ratkaisemaan nykyisiä ja tulevia työn murroksia; tietotyö on ja tulee olemaan kokoajan tärkeämpi osa Suomen työvoimaa. Me haluamme tehdä siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

Muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme

sanoma
deloitte
airam
kaukokiito
sitowise
airpro
mdi
unilever

Tarinamme

Yritys lähti tuskastumisesta yleiseen Excel osaamistasoon.

Tomas ja Karri tapasivat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Heitä yhdisti kiinnostus yrittäjyyttä ja tuotekehitystä kohtaan.

Tomas lähti mukaan Aaltoes:n toimintaan, järjesti Summer of Startups yrityskiihdyttämöä ja pyöritti Slush 100 pitchaus kilpailuja.

Karri keskittyi Aalto Design Factoryn tuotekehityskursseihin ja oli mukana perustamassa Aallon amerikkalaisen jalkapallon joukkuetta, Aalto Predatorssia. Laskelmoivan luonteensa siivittämänä Karri päätyi töihin pankkiin, jossa huomasi pian toimivansa oman työnsä ohella Excel-guruna.

Ihmiset käyttivät päivittäin tunteja asioihin, jotka pystyisi tekemään huomattavasti tehokkaammin tai jopa automatisoimaan yhteen napinpainallukseen. Yritysidea oli syntynyt - auttaa suomalaisia käyttämään tietotyössään ohjelmia tehokkaasti ja miellyttävästi.

Ratkaisu: tehokas, ihmisläheinen koulutusyritys verkossa ja kasvotusten

Ratkaistava ongelma oli löytynyt. Työntekijät eivät oman työnsä ohella päässet tarpeeksi kehittämään osaamistaan. Manuaalisiin, turhauttaviin tehtäviin, kulutettiin tämän takia häpeällisen paljon työaikaa.

Tarvittiin tehokas, ihmisläheinen koulutusyritys kehittämään osaamista. Tavoitteemme on alusta asti ollut simppeli: ymmärtää henkilöstön tarpeet, nykyinen osaamistaso ja kohdistaa jokaiselle yksilölle heille parhaiten sopivaa koulutusta juuri niissä ohjelmissa, joissa he sitä eniten tarvitsevat.

Koska ei ole yhtä samanlaista yritystä, työntekijää tai taitotasoa, ovat koulutusmuotomme myös erittäin vaihtelevat. Tuotamme itse verkkokursseja, järjestämme koulutuksia, konsultointia, ja klinikoita. Tiivistettynä, teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme henkilöstö osaa käyttää työvälineitään mahdollisimman hyvin.

Excelkoulun tiimi

Tomas Kukkonen

Toimitusjohtaja, kouluttaja

Tomas on innovatiivinen AaltoES alumni ja tuore kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta.

Tomas odottaa jo innolla yhteydenottoanne!

tomas@excelkoulu.com

050 3848118

Karri Hiekkanen

Kouluttaja

Karri on data-lähtöinen optimoija ja tuore kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta.

Hän hoitaa myös Excelkoulun markkinoinnin yrityksen taloutta.

Juuso Nykänen

Kouluttaja

Juuso on tiimin kovin dataaja. Hän on toiminut kouluttamisen lisäksi koodaajana, erikoistuneena tietenkin datan käsittelyyn.

Hän tunnetaan yleisesti VBA velhona.

Kiinnostuitteko yhteistyöstä? Ota yhteyttä!

Jätä meille viesti ja olemme yhteydessä mahdollisimman nopeasti.