Seuraava avoin lähikoulutus

Excel ja Office -klinikka

Tehokas tapa ratkaista henkilöiden omat haasteet henkilökohtaisella opastuksella.

Tulemme teidän luokse ja työntekijänne saavat apua, kun heille parhaiten sopii

1. Tulemme teidän luokse

Tulemme teidän organisaatioonne puoleksi tai koko päiväksi. Voimme olla saatavilla koko organisaatiolle, osastolle tai tiimille.

2. Työntekijät voivat tulla omalla ajalla

Olemme paikalla joko puolipäivää tai koko päivän, jonka aikana työntekijät voivat tulla tapaamaan meitä. Näin emme häiritse muita, emmekä keskeytä työntekijöiden työntekoa.

3. Ratkaisemme työntekijöiden omat haasteet

Kaikki työntekijät ovat yksilöitä ja heillä on omat haasteet ja tarpeet. Mahdollistamalla 1-on-1 koulutushetken pystymme vastaamaan juuri hänen ongelmiin ja tarpeisiin.

Office-klinikassa autamme kaikkien ohjelmien kanssa

Vaikka suurin osa haasteita ja ongelmista ilmaantuu Microsoft Excelissä, autamme Office-klinikassa kaikkien Microsoft Office -sovellusten kanssa.

Microsoft Excel

Microsoft PowerPoint

Microsoft Word

Klinikka järjestyy nopeasti ja helposti

1. Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö onnistuu alle minuutissa. Vastaamme tarjouspyyntöön yleensä tunnin sisällä.

2. Suunnitellaan yhdessä

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva koulutus, teille sopivana ajankohtana.

3. Koulutamme

Koulutamme teidän tiloissa, jolloin koulutus ei vie turhaa aikaa tai vaivaaa

Pyydä tarjous